Teatre
Persones Potencialment Perilloses
Tantarantana

Persones Potencialment Perilloses

 

“Assenyalar l’estrany com a perillós per generar por i així poder oferir seguretat”. Aquesta és la premissa de Persones Potencialment Perilloses, el darrer muntatge teatral de Produït per H.I.I.I.T, companyia nascuda el 2018 amb la voluntat de sacsejar el públic a través dels temes socials que l’inquieten. Després de Distància, Hàbitat (doble penetració) i Estrip-tesi, la companyia dona ara a llum un espectacle que, a través de les relacions familiars, parla de l’extremisme ideològic i de la realitat del món en què vivim.

La història es basa en l’atac d’un gos potencialment perillós (el Negre) a una noia. Ella ho vol deixar passar, però el seu germà s’entesta a fer-ho pagar i d’aquí sorgeix una tensió que espetegarà en les febleses d’una família que podria ser la nostra i que pot, també, extrapolar-se a la situació d’un país.

El proteccionisme, la incapacitat d’estimar i les mentides teixiran un relat que troba en la música hip-hop, interpretada en directe, el contrapunt perfecte per expressar-se i fer avançar dinàmicament l’acció.

Escrita i dirigida per Roger Torns i batejada com “una tragèdia contemporània a ritme de hip-hop”, compta amb l’actuació de Laura Daza, Romina Cocca, Àlex Sanz i David López.

 

Idioma: Català
Duració: A determinar

Sala Baixos22 del Teatre Tantarantana

IMPORTANT: aquest espai tanca la venda d'entrades a Tiquetrambles 25 min abans de l'inici de la funció.