Teatre
Sería una pena que se marchitaran las plantas
La Badabadoc

Sería una pena que se marchitaran las plantas

Sold out

Seria una pena que es marcissin les plantes parla sobre la ruptura d'una relació amorosa. La crisi en la ruptura s'obre quan un dels personatges no aconsegueix recordar-se de l'esdeveniment més important de la relació en els ulls de l'altre. A través dels records l'ex parella intenta contar la seva història en comú. És una obra sobre els intents d'expressar-nos verbalment i crear una història que puguem contar i que puguem assumir.

L'estructura de l'obra és oberta. Cada posada en escena és diferent, els actors usen els seus propis noms, edat i biografia. En aquesta versió de “Seriosa una pena que es marcissin les plantes” parlem sobre la vida a Barcelona usant l'experiència dels actors que viuen a la ciutat.

Aquest projecte té dues versions amb elenc diferent, una versió amb Júlia Ferré i actor argentí Victorio D’Alessandro i una altra versió amb Núria Adrián Campbell i actor salvadorenc Guillermo Miranda.

L'autor de l'obra és part de cada posada en escena i interactua activament amb els actors i l'audiència amb la finalitat de trobar la millor versió d'aquesta.

 

Idioma: Castellà

Durada: 60 min. 

IMPORTANT: aquest espai tanca la venda d'entrades a Tiquet Rambles 30min abans de l'inici de la funció.