Concurs

Fer fotos a Llum BCN té premi

Del 14 al 19 de febrer us convidem a compartir a Instagram les vostres fotografies del Llum BCN 2020 i a guanyar premis!

Participar en el concurs de fotografia és molt senzill: només cal que etiqueteu a Instagram les vostres fotos del Llum BCN 2020 amb el hashtag #LlumBCN20 i ja hi estareu participant!

Quins són els premis del concurs? Enguany hi haurà tres premis per a les tres fotografies més originals:

Primer premi: motxilla de Barcelona Cultura confeccionada amb banderoles reciclades + targeter + carregador portàtil de bateria de mòbil

Segon premi: funda d’ordinador portàtil + targeter + llibreta de Barcelona Cultura de lona reciclada + carregador portàtil de bateria de mòbil

Tercer premi: funda d’ordinador portàtil + targeter + llibreta de Barcelona Cultura de lona reciclada + carregador portàtil de bateria de mòbil

El Llum BCN 2020 se celebrarà el divendres 14 i el dissabte 15 de febrer de les 19 a les 24 h, i el diumenge 16 de febrer de les 19 a les 23 h. L’accés és gratuït.

Podeu participar en el concurs fotogràfic des del 14 de febrer a les 18.00 h fins al 19 de febrer a les 23.59 h. Un jurat format per membres de l’Institut de Cultura seleccionarà les tres fotografies més originals.

Les persones guanyadores es comunicaran el 21 de febrer a través del web de LLUM BCN i de les xarxes socials de Barcelona Cultura.

Podeu consultar les bases en aquest enllaç.