Amnesia

2022

Artistes

Hashtags
#UVlaser
#audiovisual
#phosphorescent
#pigments
#generative
#installation
#immersive
#newmedia

Platinum@BCN

C. Pallars, 200

Autor:
Cristian Rizzuti i Julián Álvarez

Amnesia” és una instal·lació immersiva concebuda com una performance de pintura en cinc etapes. En un llenç circular, la memòria cobra vida, el seu pols, la seva vitalitat, la seva pèrdua i el que en queda. La llum, en contacte amb el material de la tela, esdevé real en color, es fa tangible. El color comença a orquestrar una dansa de composicions visuals i sonores que tracen el pols de la vida i la memòria, només per desaparèixer i obrir el camí per al moment següent.

Amb la col·laboració de BARCELONESA DE INMUEBLES, S.L.

Cristian Rizzuti

Cristian Rizzuti és un artista de mitjans interactius amb seu a Barcelona. Llicenciat en Art Visual i Multimèdia, té un màster M-IA a la Universitat IUAV de Venècia, centrat en entorns immersius interactius. Ha exhibit les seves obres en grans esdeveniments i localitzacions d'Europa, com ara el museu ZKM de Karlsruhe, el Museu MAXXI de Roma, o la Biennal de Venècia.

Sempre inspirat en la ciència i les matemàtiques, Cristian ha centrat la seva investigació personal en el paper de la percepció humana i la definició d'espais sinestèsics i sons emocionals connectats al cos. Les obres de Cristian, inspirades en les arts digitals, els mitjans en directe i els experiments interactius, es poden descriure com a instal·lacions d'escultura de llum.

 

Julián Álvarez

Músic i físic establert a Barcelona, Julián Álvarez és un compositor audiovisual destacat que treballa en cinema, publicitat i instal·lacions artístiques. Ha actuat al Primavera Sound, al Sònar i al BAM (Barcelona Acció Musical), entre altres. També ha escrit la música de curtmetratges i llargmetratges premiats, i anuncis de marques com Cupra, Deutsche Bank o Decathlon.

Com a científic, ha treballat en dissenys acústics a Arau Acustica Studio, juntament amb nombrosos despatxos d'arquitectura de prestigi a tot Europa. Actualment és consultor autònom i professor associat d'Acústica Arquitectònica a la UPC.