Nucli

2022

OFF Llum

Hashtags
#nucli

BAU. Carrer de Pujades, 128

Autor:
Catalina Ansaldi, Xavi Maixenchs, Luisa Lauriente, Lorenza Tabares i David Ussetti (exalumnes de BAU)

Nucli és una interfície central d’informació immaterial que exhibeix elements visuals i sonors per formar un sistema de dades sensorials. La informació comença el recorregut des d’un punt cèntric, genera fluxos de comunicació cap a altres dispositius i crea una experiència sensorial i audiovisual. L’obra està instal·lada en una aula universitària i vol representar, a través d’aquesta transmissió d’informació, el procés educatiu en el qual una entitat central distribueix coneixements, valors, creences i hàbits cap a les persones integrants que en formen part.

Catalina Ansaldi

Dissenyadora audiovisual, operadora de càmera, editora, VJ, DJ i dissenyadora sonora en diversos àmbits i cultures.

Xavi Maixenchs

Dissenyador industrial, artista i desenvolupador de nous mitjans digitals. Té coneixements de maquinari i programari, art 3D, llum i cinètica, instal·lacions, escenografia d’espectacles, producció i realitat virtual.

Luisina Lauriente

Arquitecta amb un gran interès pel disseny de producte, l’arquitectura efímera, el disseny paramètric i la fabricació digital. Combina els seus coneixements tècnics amb l’experimentació amb materials i tecnologies diverses per a la creació d’entorns interactius centrats en la persona usuària.

Lorenza Tabares

És enginyera electrònica i es caracteritza per aplicar electrònica i llum a les seves obres, unes instal·lacions formades tècnicament per electromecànica, sensors, cinètica, etcètera. Actualment treballa com a technology expert a ProtoPixel.

David Ussetti

Dissenyador gràfic i director d’art apassionat per la creativitat, la comunicació i la tecnologia. Els seus treballs cobreixen un ampli ventall creatiu, des de generació d’idees conceptuals i plasmació gràfica i visual fins a crear estratègies de comunicació.