Veieu canvi de text?

Dissenyada per celebrar-se el mes de febrer passat i ajornada fins al mes de novembre, aquesta edició del Llum BCN disposa d'espais d'aforament limitat. Es recomana fer reserva prèvia per poder planificar la visita, triar horaris i millorar la qualitat de l'experiència.

 

1.- ABANS DE RESERVAR

- Podreu reservar a partir del 27 d’octubre.
- Per a cada un dels dies podeu fer quatre reserves per a dues persones com a màxim.
- La gran majoria d’activitats es reserven per recinte i hora, és a dir, en alguns espais, amb la mateixa reserva tindreu l’opció de veure més d’una proposta. Es prega que arribeu als recintes amb 10-15 minuts d’antelació.
- Un cop hagi començat el passi, una reserva no validada pot ser reassignada.

Si es vol veure més d’una instal·lació, per planificar la visita s'ha de tenir en compte la durada de cada passi (uns 30 minuts, tret dels espais 9 i 10, on el circuit té una durada d’uns 50 minuts) i la distància entre els espais del Llum BCN. Aquest quadre us indica el temps aproximat de desplaçament entre els diferents espais.

 

2.- EN EL MOMENT DE FER LA RESERVA AL WEB

- Heu de consultar la fitxa de l’activitat a la qual voleu assistir. Allà trobareu si l'activitat requereix reserva individual o és un espai sense reserva.
- Cal clicar per fer la reserva; la pantalla us mostrarà els diferents horaris en què es fa l’activitat escollida. Heu de triar l'hora i fer clic sobre el botó “Reserva l’entrada”.
- S'han d'emplenar els camps del formulari de reserva. Se us demanarà una adreça electrònica, on rebreu la confirmació de la reserva.
- La confirmació que rebreu per correu electrònic és la vostra entrada i la de les persones incorporades a la reserva. Cal que conserveu aquest correu i que porteu les entrades impreses o descarregades en format digital al telèfon mòbil.
- Els nens i nenes de més de 2 anys necessitaran reserva.
- Per accedir al recinte, les persones menors de 18 anys, si no van acompanyades del seu tutor o tutora legal, hauran de presentar una autorització d’aquest tutor o tutora i anar acompanyats d’una persona adulta.
- Recordeu que també podeu fer la reserva a través de l’app.

 

3.- SI PERDEU EL COMPROVANT DE LA RESERVA

Si heu perdut el comprovant de les reserves, el podreu recuperar accedint a la fitxa de l’espectacle que trobareu al web o a l’app i fent clic sobre l’opció “Recupera les entrades”.

 

4.- INCIDÈNCIES

Si teniu una incidència i l'heu de comunicar, podeu enviar un correu a reservesicub@bcn.cat.