La Bodegueta de Mercat de Mercats. Diumenge 19
Tasta l’oli d’oliva verge extra de les cooperatives
11:30 - 12:15 h.
Ja hem begut oli! Endinsa't a l'apassionant món de l'anàlisi sensorial per gaudir del verge extra de les cooperatives.
Amb Montse Freixa Arenillas, xef i sommelier d'olis, experta en gastronomia de l’oli.
Diumenge: Tast comparatiu d’OOVE
La Collita - DOP Siurana - Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit de La Palma
Gotes d’Art - DOP Siurana - Cooperativa Agrària Vallbona de les Monges
Redescobrir la xocolata: un viatge a l'origen
12:30 - 13:15 h.
Una invitació a mirar la xocolata amb altres ulls. En aquest tast guiat, recorrerem diferents tipus de xocolata —des d'un de comú de supermercat fins a rajoles elaborades amb cacaus fins d'aroma d'Equador i Colòmbia— per descobrir com l'origen, la varietat i la qualitat transformen la textura, l'aroma i el sabor.
A través d'una experiència sensorial i participativa, aprendrem les bases del tast de xocolata i explorarem les diferències entre cacaus criolls i nacionals, comparant el que sentim, olorem i assaborim.
Més que una degustació, aquesta serà una oportunitat per comprendre el valor que s'amaga darrere de cada tros de xocolata: la història, la terra i les mans que ho fan possible.