Retrat d'Albert Cuesta

Periodista

Albert Cuesta i Zaragosí (Barcelona 1960) va cursar estudis d’enginyeria tècnica de telecomunicacions i des del 1980 exerceix com a periodista especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació i la comunicació. Ha editat i col·laborat en mitjans impresos (Avui, La Vanguardia, Binary-Byte, PC World, Revista RACC, Playboy, Hifimania, Sonido 1 i PC Plus), audiovisuals (8tv, COM Ràdio, TV3, VOTV, RAC1, La Xarxa i Flaix FM) i digitals (CanalPDA i elEconomista). 

Col·labora setmanalment a l’Ara; fa una secció diària a l’informatiu Catalunya Nit, de Catalunya Ràdio, i és el responsable de l’edició en espanyol del portal informatiu Mobile World Live de la GSMA i del blog de l’Observatorio Nacional 5G de Mobile World Capital i Red.es. Imparteix classes al màster en Direcció de Comunicació de la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra.

Articles de Albert Cuesta i Zaragosí

Barcelona Metròpolis 124 - Un futur incert
Les tecnologies digitals, el nou motor econòmic de Barcelona

Des que el juliol ha estat confirmada com a seu permanent del Mobile World Congress, Barcelona accentua el seu atractiu com a pol de desenvolupament del sector tecnològic, atrau...

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis