Retrat de Cristina Monge

Politòloga

Politòloga i doctora per la Universitat de Saragossa, on imparteix classes de sociologia. Presidenta de l’associació Más Democracia. Investiga sobre sostenibilitat i qualitat democràtica, especialment, sobre la governança per a la transició ecològica. Analista política a El País, Cadena SER, RTVE, infoLibre i el Green European Journal. Forma part del consell assessor de la consultoria LLYC i de la revista Ethic.

Participa al Fòrum de Govern Obert, al Consejo de Cooperación al Desarrollo i al Grupo de Análisis Metodológico del proyecto de rendición de cuentas de la Presidència del Govern d’Espanya “Cumpliendo”. Autora de 15M: Un movimiento político para democratizar la sociedad (2017) i coordinadora de l’obra col·lectiva Tras la indignación. El 15M: miradas desde el presente (2021). És coautora, juntament amb Raúl Oliván, de Hackear la política (2019).

Articles de Cristina Monge

Il·lustració. © Susana Blasco / Descalza
Un futur incertLa nostra crisi de la democràcia

El començament del segle XXI ens situa davant d’uns desafiaments que obliguen les democràcies a perfeccionar-se. Els nous reptes, tant els globals com els propis de cada zona, com ara el...

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis