Retrat de Greg Clark

Assessor en Política i Innovació Urbana

Assessor de grup sobre ciutats futures i noves indústries a HSBC Group, que treballa a 63 països i 300 ciutats. President de Connected Places Catapult, accelerador d’innovació del Regne Unit per a ciutats, transport i creació d’espais. És membre de la junta de Transport for London i president del Comitè de Programes i Inversions de TfL, així com membre dels seus comitès de Finances i Crossrail. També és membre del grup de treball del centre urbà de govern del Regne Unit i president del grup d’experts de govern sobre ciutats intel·ligents i comunitats connectades.

És professor honorari de Política i Innovació Urbana a la UCL i la Universitat de Strathclyde. És membre del Consell del Futur del Fòrum Econòmic Mundial sobre Ciutats i Urbanització, i expert en ciutats globals a la sèrie de la BBC My Perfect City. És autor d’una desena de llibres i un centenar d’informes sobre ciutats, inversió, mobilitat, innovació i lideratge.

Articles de Greg Clark

Vista parcial del litoral de Barcelona. © Vicente Zambrano González
Barcelona Green Deal: full de ruta per a la reactivació econòmica

Barcelona és avui una ciutat global immersa en processos de transformació urbana lligats a la competitivitat econòmica, l’equitat social, la sostenibilitat ambiental...

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis