
Els sistemes agroalimentaris basats en criteris ecològics no deixen de créixer en tots els territoris del planeta, i ja hi ha 186 països que duen a terme tècniques d’...
Enginyera agrònoma
Enginyera agrònoma especialitzada en indústries alimentàries i màster en Nutrició Personalitzada i Col·lectiva. Investigadora i catedràtica de l’àrea d’Edafologia i Química Agrícola a la Universitat Politècnica de València i vicepresidenta primera de la Sociedad Española de Agricultura Ecológica (SEAE).
És autora de més d’un centenar d’articles en revistes nacionals i internacionals sobre divulgació i transferència de tecnologia. Ha escrit Manual de la nutrición ecológica. De la molécula al plato (2020), i és coautora, entre d’altres, dels llibres Prácticas agroecológicas de adaptación al cambio climático (2018) i Horticultura ecológica: el uso de quemadores en el control de especies silvestres (2014), tots publicats per la SEAE.
Els sistemes agroalimentaris basats en criteris ecològics no deixen de créixer en tots els territoris del planeta, i ja hi ha 186 països que duen a terme tècniques d’...
El butlletí
Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis