Retrat de María Dolores Raigón Jiménez

Enginyera agrònoma

Enginyera agrònoma especialitzada en indústries alimentàries i màster en Nutrició Personalitzada i Col·lectiva. Investigadora i catedràtica de l’àrea d’Edafologia i Química Agrícola a la Universitat Politècnica de València i vicepresidenta primera de la Sociedad Española de Agricultura Ecológica (SEAE).

És autora de més d’un centenar d’articles en revistes nacionals i internacionals sobre divulgació i transferència de tecnologiaHa escrit Manual de la nutrición ecológica. De la molécula al plato (2020), i és coautora, entre d’altres, dels llibres Prácticas agroecológicas de adaptación al cambio climático (2018) i Horticultura ecológica: el uso de quemadores en el control de especies silvestres (2014), tots publicats per la SEAE.

Articles de María Dolores Raigón Jiménez

Il·lustració © Riki Blanco
Cap a un nou model alimentariAvantatges i possibilitats de l’agricultura ecològica

Els sistemes agroalimentaris basats en criteris ecològics no deixen de créixer en tots els territoris del planeta, i ja hi ha 186 països que duen a terme tècniques d’...

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis