Retrat de Martí Sancliment

Dramaturg, director escènic i performer

Martí Sancliment (1989) és dramaturg, director escènic i performer, i també duu a terme diversos projectes culturals i musicals. És llicenciat en Història de l’Art i de la Música a les universitats Autònoma de Barcelona i Humboldt de Berlín, i format en dramatúrgia a l’ESAD Eòlia i a la Sala Beckett, i en música a l’Escola de Música Moderna de Badalona i al Conservatori de Toulouse.

Inicia els seus projectes escènics el 2010 a Berlín amb Suburbis (Theaterforum Kreuzberg, 2011) i Folia (Tatwerk, 2013), i a Barcelona amb Estampar la terra (NunArt, 2019), p de carn (Antic Teatre, 2019) i Pell endins (Sala Beckett, 2021), a més de la seva instal·lació artística Khaled: camí de refugi (2021). Treballa, des del 2014, amb el músic Jordi Savall, i desenvolupa també tasques de producció i creació cultural amb la productora Neandertal Records.

Articles de Martí Sancliment Solé

Retrat de Jordi Savall © Martí Petit
“La música és la més espiritual de totes les arts”

Jordi Savall

Arribats els vuitanta anys, que va complir el passat 1 d’agost, Jordi Savall ens parla del seu passat i de la seva trajectòria vital i professional com a especialista mundial en viola de...

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis