Retrat de Montse Frisach

Periodista i crítica d’art

(Ripollet, 1965). Periodista i crítica especialitzada en arts visuals, actualment escriu sobre temes artístics i musicals en diversos mitjans de comunicació culturals. 

Durant gairebé tres dècades, va ser redactora de la secció de Cultura del diari Avui i, després, d’El Punt Avui. Fa feines d’storyteller i és redactora per a institucions museístiques i galeries d’art. Ha comissariat l’exposició en línia Una rapsòdia visual per a la Xarxa de Museus d’Art de Catalunya; i les exposicions Convidats & amfitrions, al Museu Frederic Marès, i Visites inesperades, que ha tingut lloc simultàniament al Museu d’Art de Cerdanyola i al Museu de l’Empordà de Figueres. És membre de l’Associació Catalana de Crítics d’Art i ha guanyat els premis GAC i ACCA a la crítica d’art.

Articles de Montse Frisach

“L’artista ha de reencantar, perquè vivim en un món desencantat”

Eugènia Balcells

Artista polifacètica, Eugènia Balcells (Barcelona, 1943) no para mai. Pionera de l’art multimèdia i membre del grup conceptual català, moguda per una curiositat infinita, ha...

Fotografies en blanc i negre de Lee Miller
Gala i Lee Miller, surrealisme amb cambra pròpia

Gala era l’esposa i musa de Salvador Dalí i la seva secretària i marxant. Lee Miller va ser una bellíssima model de fotografia de moda, col·laboradora de Man Ray i fotoperiodista. 

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis