Retrat de Pablo Aguiar

Expert en cooperació per al desenvolupament

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universidad Complutense de Madrid, va cursar el postgrau en Cooperació per al Desenvolupament del CIDOB. 

Ha format part de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat, unitat embrionària que va liderar el procés de creació de l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP). Actualment, és el coordinador de l’àrea de treball Diàleg social i polític d’aquesta entitat.

També és professor associat de Relacions Internacionals a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat membre de la xarxa d’experts del Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament (PNUD) per a l’Amèrica Llatina i el Carib (2010-2014), i ha col·laborat en tasques de consultoria per a la realització de plans directors municipals de cooperació per al desenvolupament.

Articles de Pablo Aguiar Molina

Arcadi Oliveres
Una recopilació del llegat pacifista d’Arcadi Oliveres

Arcadi Oliveres (1945-2021) va ser moltes coses: mestre, inspirador, activista, escriptor, investigador per la pau, infatigable conferenciant, agitador de ments…, però, a l’hora...

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis