Retrat de Sara Berbel Sánchez.

Doctora en Psicologia Social

Sara Berbel és doctora en Psicologia Social per la Universitat de Barcelona i ha estat professora associada de la UB i professora de tercer cicle universitari. És la gerenta municipal de l’Ajuntament de Barcelona des de l’any 2019.

Des del 2016 ha estat directora general de Barcelona Activa i gerenta de Política Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Barcelona. També és la presidenta de la Fundació BCN Formació Professional des de 2018. 

Anteriorment ha estat directora general d’Igualtat d’Oportunitats al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, presidenta de l’Institut Català de les Dones i directora de la Xarxa d’Economia Social i de Polítiques d’Igualtat a l’Ajuntament de Barcelona. Ha publicat diversos llibres, entre els quals Directivas y empresarias. Mujeres rompiendo el techo de cristal (Aresta, 2013) i Imbatibles. La edad de las mujeres (coautora; Calambur, 2019).

Articles de Sara Berbel Sánchez

© Ajuntament de Barcelona / Martí Petit
El repte més gran

Quan va esclatar la pandèmia, l’organització municipal va ser conscient de la complexitat de l’emergència i va assumir un doble repte: mantenir tots els serveis oberts i protegir la...

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis