Cicle per repensar la ciutat des d’una perspectiva de gènere.

La Xarxa de Centres Cívics de Barcelona i Biblioteques de Barcelona conviden a repensar la ciutat des d’una perspectiva de gènere i imaginar una Barcelona més justa i equitativa.

A través de xerrades, tallers i itineraris, es reflexionarà sobre temes com què ens diu la ciutat sobre les dones d’ara i abans, el seu paper en els moviments socials i la transformació social de Barcelona, com fomentar la perspectiva de gènere a través de l’urbanisme, com garantir la igualtat i la seguretat en l’ús de l’espai públic o com ha mostrat el cinema la relació entre l’urbanisme i el gènere.

Més informació en aquest enllaç.

 


La Xarxa de Centres Cívics de Barcelona i Biblioteques de Barcelona se sumen a la Biennal del Pensament Ciutat Oberta amb un cicle d´activitats que conviden a repensar la ciutat des d´una perspectiva de gènere i imaginar una Barcelona més justa i equitativa.

Què ens diu la ciutat sobre les dones d´ara i abans? Quin ha estat el seu paper en els moviments socials i la transformació social de Barcelona? Com podem fomentar la perspectiva de gènere a través de l´urbanisme als nostres barris? De quina manera podem garantir la igualtat i la seguretat en l´ús de l´espai públic? Com han mostrat el cinema la relació entre urbanisme i gènere?

A través de xerrades, tallers i itineraris reflexionarem sobre aquests i altres temes que tenen la ciutat, l´espai públic i les dones com a eix principal de la reflexió.

Totes les activitats són gratuïtes. N´hi ha unes quantes que requereixen inscripció prèvia. Podeu descarregar tota la programació des d'aquest enllaç (PDF).

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Centres cívics i Biblioteques de Barcelona

Adreça:
C Rambla, 30*32
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona