Exposicions. Objectes comuns, històries locals i debats globals

El disseny és present en les peculiaritats i en les singularitats, així com en el nostre dia a dia. L'exposició “Objectes comuns” presenta una llista d'elements comuns als quals el disseny dona un nou sentit pel servei que presten, per la novetat del seu aspecte, per les innovacions que incorporen i per allò que comuniquen o les emocions que desperten. Uns objectes comuns que formen part de la cultura popular i representen la societat.

Una exposició peculiar que mostra fragments de la memòria col·lectiva. Elements que són comuns perquè són compartits per la societat o bé perquè tenen una vocació social. La singularitat d'aquests objectes es recull en quatre apartats diferenciats a la planta B del Museu del Disseny de Barcelona.Horaris

La singularitat dels objectes comuns es manifesta de diverses maneres que aquesta nova exposició de disseny de producte recull en quatre apartats: Itinerari. Històries locals, 1930-2020; Parlament. Debat globals; Exposicions variables i #DISSENY_BARCELONA. El disseny de la ciutat.

Disseny Hub Barcelona

Adreça:
Plaça de les Glòries Catalanes, 37*38
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis