Pure Gold. Reciclar! Revalorar! és una exposició de l’ ifa - Institut für Auslandsbeziehungen d'Alemanya-, amb la col·laboració del  Goethe-Institut i el suport del Disseny Hub Barcelona, que aborda la  reutilització de residus i la seva transformació en objectes de disseny a través de propostes artístiques. L'exposició es complementa amb una  plataforma virtual i amb tallers locals. Els pilars d'aquest projecte són l' ètica, la  responsabilitat, la  internacionalització i la  cocreació.

El Disseny Hub Barcelona presenta una selecció d’obres feta pel seu comissari,  Volker Albus, i l'amplia amb obres de reconegudes figures del disseny local. 

L’exposició ha comptat amb aportacions comissarials de diferents regions del món, des d’Europa fins Asia, passant per Àfrica o el Pròxim Orient, el que permet oferir un ampli ventall d’exemples de com  la reutilització és un sistema d’aportació de valor en la creació de nous objectes.

A més, del 7 al 10 de maig, el DHub acollirà un taller adreçat a la  comunitat local del disseny i la creació que vulgui mostrar el seu coneixement sobre la reutilització i la transformació de residus en objectes de disseny a través de la creació de vídeos en  stop-motion. Els resultats d'aquest taller es mostraran a la plataforma virtual de  Pure gold en forma de tutorials. Dirigiran els tallers  Axel KufusAnnika Unger i  Anja Lapatsch.

COMISSARI/A: Volker Albus

Horaris

Disseny Hub Barcelona

Adreça:
Plaça de les Glòries Catalanes, 37*38
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis