Exposicions. Fotografies de Joaquim Gomis sobre la postguerra en els escenaris que compartia amb Miró.

La Fundació Joan Miró presenta la mostra fotogràfica “1946-1947 Barcelona – Mont-Roig – Karachi. Fotografies de Joaquim Gomis”.

Tot just acabada la Segona Guerra Mundial i una dècada després de l’inici de la Guerra Civil Espanyola, les imatges de Joaquim Gomis capten el xoc posttraumàtic i la lenta reconstrucció dels escenaris vitals que compartia amb Joan Miró.

Coincidint amb l’exposició “No em sents”, de l’artista índia Nalini Malani, la mostra indaga en l’esperit que prevalia a Catalunya en el moment en què es produïa la virulenta partició de l’Índia que va seguir a la independència de l’imperi britànic.

Horaris


La Fundació Joan Miró presenta la mostra fotogràfica 1946-1947 Barcelona - Mont-roig - Karachi.

Tot just acabada la Segona Guerra Mundial i una dècada després de l´inici de la Guerra Civil Espanyola, les imatges de Joaquim Gomis capten el xoc posttraumàtic i la lenta reconstrucció als escenaris vitals que compartia amb Joan Miró.

Coincidint amb l'exposició No em sents de l'artista índia Nalini Malani, la mostra indaga en l'esperit que prevalia a Catalunya en el moment en què es produïa la virulenta partició de l'Índia que va seguir a la independència de l'Imperi britànic.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Fundació Joan Miró

Adreça:
Av Miramar, 1
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis