Es celebra al vestíbul del Museu.

Exposicions. Els factors humans, animals i ambientals que contribueixen als brots epidèmics en un món globalitzat.

“Outbreak: epidèmies en un món connectat” és una exposició organitzada per l’Smithsonian National Museum of Natural History (Washington DC) en col·laboració amb l’Organització Mundial de la Sanitat Animal amb motiu del centenari de la famosa pandèmia de la grip del 1918.

Aquesta mostra itinerant informa sobre els factors humans, animals i ambientals que contribueixen als brots epidèmics (outbreaks) en un món globalitzat i connectat, en què els agents infecciosos es mouen lliurement entre les fronteres i els continents, amb un impacte potencial en la salut humana i en la sanitat animal, així com també en la economia.

“Outbreak” ajudarà a comprendre la situació que vivim a causa de la covid-19 des d’una perspectiva històrica i en el marc global de les pandèmies que permetrà conèixer millor l’origen dels brots, com predir-los i detectar-los i les mesures de resposta de la població i les autoritats de salut per frenar-ne la propagació.

L’exposició està instal·lada al vestíbul del Museu.

Horaris


L´exposició Outbreak: epidèmies en un món connectat va ser organitzada pel Smithsonian National Museum of Natural History (Washington DC) en col·laboració amb l´OIE (Organització Mundial de la Sanitat Animal) i altres institucions internacionals, coincidint amb el centenari de la famosa pandèmia de la grip al 1918.
Aquesta exposició itinerant té com a objectiu informar sobre els factors humans, animals i ambientals que contribueixen als brots epidèmics (outbreaks) en un món globalitzat i connectat, on els agents infecciosos es mouen lliurement entre les fronteres i els continents, amb un impacte potencial en la salut humana i en la sanitat animal, així com també en la economía.
Una exposició que ajudarà a comprendre el problema actual de nou virus SARS-CoV-2 des d´una perspectiva històrica i dins d´el marc global de pandèmies, que permetrà conèixer millor l´origen dels brots, com predir-los i detectar-los, i mesures de resposta de la població i autoritats de salut per frenar la seva propagació.

Exposició produïda pel Smithsonian National Museum of Natural History

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Adreça:
Pl Leonardo Da Vinci, 4*5
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Besòs i el Maresme
Codi postal:
08019
Població:
Barcelona

Els usuaris que han vist això també han vist...

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis