Presentació de la publicació  Un triomf inesperat: L’Exposició Universal de Barcelona 1888.  Una mirada a través dels fons de l’Arxiu Municipal Contemporani.

Aquest llibre de divulgació històrica pretén posar en relleu el ric patrimoni documental custodiat a l´Arxiu Municipal Contemporani de Barcelona.

L’acte comptarà amb la presència de Joan Molet Petit, professor titular del Departament d’Història de l’Art de la Universitat de Barcelona i autor del llibre, Ana Pazos Fernández, arxivera en cap de l’Ajuntament de Barcelona, i Núria Postico Soler, directora de l’Arxiu Municipal Contemporani.Aquest llibre de divulgació històrica pretén posar en relleu el ric patrimoni documental custodiat a l´Arxiu Municipal Contemporani de Barcelona.

Horaris

Aquest llibre de divulgació històrica pretén posar en relleu el ric patrimoni documental custodiat a l´Arxiu Municipal Contemporani de Barcelona.

L’acte comptarà amb la presència de Joan Molet Petit, professor titular del Departament d’Història de l’Art de la Universitat de Barcelona i autor del llibre, Ana Pazos Fernández, arxivera en cap de l’Ajuntament de Barcelona, i Núria Postico Soler, directora de l’Arxiu Municipal Contemporani.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona - Castell dels Tres Dragons

Adreça:
Pg Picasso, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis