Translator of google :


La psicologia humana enfocada des del moviment.

Un programa format per tres de les peces amb més recorregut de Psicoproject en moviment.

25 de setembre : cafè amb la mort a les 11. Tenir una vida estructurada. Tot sembla en ordre, però un dia reps un diagnòstic poc desitjat: una malaltia irreversible.

Creació i interpretació Jordi Soler Company assesorament creatiu Minako Seki i Elías Cohen foto Roger Rossell i Sebastian Höing producció Psicoproject en moviment co-producció KiM [Kosmos in Movement].

L'orígen. Una peça inspirada en el Mite de l´androgin, explicat per Aristofanes al Banquet de Plató. Ens mostra dos éssers en un estat primigeni, dos éssers que son un tot i que, un dia, partits per la meitat, es transformen en dos i comencen a sentir nostàlgia de la seva altra meitat.

Creació i interpretació Gisela Riba i Jordi Soler producció Psicoproject en moviment co-producció CC Cotxeres Borrell.

In Exile. Descriu la situació actual des de Catalunya d´una Espanya confosa i repressiva, tant a nivell social, polític i artístic. On la llibertat d´expressió i les idees polítiques són sancionades i els drets dels ciutadans van retrocedint.

Creació i interpretació Gisela Riba i Jordi Soler espai sonor i visual Jordi Soler residència de creació CC El Sortidor.

Schedule

Error with Plànol BCN
Plànol BCN could not be loaded due to wrong api settings.

Centre Cultural La Casa Elizalde

Address:
C València, 302
District:
Eixample
Area:
La Dreta de Eixample
Post Code:
08009
City:
Barcelona

The newsletter

Subscribe to our newsletter to keep up to date with Barcelona Metròpolis' new developments