Exhibitions. A display of 21 photographs of the terrorist attacks in Barcelona and Cambrils in 2017.

‘BCN DOL. L’atemptat 17.08.2017’ is a display with 21 photos of the terrorist attacks in Barcelona and Cambrils in August 2017. The images have been selected by the Sindicat de la Imatge UPIFC.

This collective photographic account pays homage to the victims of the attack, at the same time seeking to recognise the democratic response from citizens.

The images in the display were taken by photographers such as Jordi Borràs, Dani Codina, Àngel García, Ferran Nadeu, Charlie Pérez, Alberto Tallón, Josep Lluís Vecino and Roser Vilallonga.

Translator of google :

Schedule


El Sindicat de la Imatge UPIFC presenta una selecció de 21 fotografies sobre els atemptats terroristes de l´agost del 2017 a Barcelona i Cambrils.

Aquest reportatge col·lectiu de fotògrafs del Sindicat vol retre homenatge a les víctimes dels atemptats i també fer un reconeixement a la resposta democràtica de la ciutadania. Les fotos recorden la trista jornada del 17 d´agost de 2017 a Barcelona amb l´atropellament, la brutal embestida amb la tècnica del vehicle-ariet, a vianants d´arreu del món que passejaven tranquil·lament per la Rambla de Barcelona en aquell trist dia d´estiu. Un atemptat brutal, amb una llarga llista de morts i ferits, en plenes vacances d´estiu, reivindicat per Estat islàmic.

La selecció de fotografies que es mostren forma part del núm. 66 de "L'Agenda de la Imatge", publicació del Sindicat de la Imatge UPIFC que té per objectiu difondre i potenciar els projectes fotogràfics dels seus afiliats i afiliades. L´exposició, comissariada per Paulina Flores i Manel Sanz, compta amb imatges dels següents fotògrafs/fotògrafes d´entre els 24 que han participat en l´obra col·lectiva: Jordi Boixareu, Jordi Borràs, Dani Codina, Àngel García, Ferran Nadeu, Charlie Pérez, Alberto Tallón, Josep Lluís Vecino i Roser Vilallonga.

Error with Plànol BCN
Plànol BCN could not be loaded due to wrong api settings.

Jardins del Palau Robert

Address:
Pg Gràcia, 107
District:
Eixample
Area:
La Dreta de Eixample
Post Code:
08008
City:
Barcelona

Users who viewed this also viewed...