Translator of google :


"Charlotte Posenenske: Work in Progress" aprofundeix en la pràctica d´aquesta artista alemanya entre els anys 1956 i 1968, un breu però intens període en què es va dedicar a la creació artística. Posenenske (1930-1985) va néixer com a Charlotte Mayer a Wiesbaden, Alemanya, en el si d´una família jueva. Va estudiar a l´Acadèmia Estatal de Belles Arts de Stuttgart amb Willi Baumeister, que la va introduir en el moviment modern i el constructivisme soviètic.

L´obra de Posenenske oscil·la entre el minimalisme i el conceptualisme, l´art participatiu i la performance, la pràctica social i la crítica institucional. L´exposició reuneix els seus primers dibuixos i pintures, els seus relleus d´alumini, i les seves últimes i conegudes escultures modulars. També s´hi inclouen els prototips originals d´aquestes escultures modulars, així com elements de nova fabricació.

"Charlotte Posenenske. Work in Progress" està organitzada per la Dia Art Foundation. La itinerància europea de l´exposició està organitzada en col·laboració amb: MACBA Museu d´Art Contemporani de Barcelona; Kunstsammlung Nordrhein Westfalen, Düsseldorf; i Mudam Luxembourg–Musée d´Art Moderne Grand-Duc Jean.

Schedule

Error with Plànol BCN
Plànol BCN could not be loaded due to wrong api settings.

Museu d'Art Contemporani de Barcelona

Address:
Pl Àngels, 1
District:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08001
City:
Barcelona

The newsletter

Subscribe to our newsletter to keep up to date with Barcelona Metròpolis' new developments