Traductor de google :


La psicologia humana enfocada des del moviment.

Un programa format per tres de les peces amb més recorregut de Psicoproject en moviment.

25 de setembre : cafè amb la mort a les 11. Tenir una vida estructurada. Tot sembla en ordre, però un dia reps un diagnòstic poc desitjat: una malaltia irreversible.

Creació i interpretació Jordi Soler Company assesorament creatiu Minako Seki i Elías Cohen foto Roger Rossell i Sebastian Höing producció Psicoproject en moviment co-producció KiM [Kosmos in Movement].

L'orígen. Una peça inspirada en el Mite de l´androgin, explicat per Aristofanes al Banquet de Plató. Ens mostra dos éssers en un estat primigeni, dos éssers que son un tot i que, un dia, partits per la meitat, es transformen en dos i comencen a sentir nostàlgia de la seva altra meitat.

Creació i interpretació Gisela Riba i Jordi Soler producció Psicoproject en moviment co-producció CC Cotxeres Borrell.

In Exile. Descriu la situació actual des de Catalunya d´una Espanya confosa i repressiva, tant a nivell social, polític i artístic. On la llibertat d´expressió i les idees polítiques són sancionades i els drets dels ciutadans van retrocedint.

Creació i interpretació Gisela Riba i Jordi Soler espai sonor i visual Jordi Soler residència de creació CC El Sortidor.

Horarios

Error del Plànol BCN
No se ha podido cargar Plànol BCN debido a la configuración errónea de los parámetros.

Centre Cultural La Casa Elizalde

Dirección:
C València, 302
Districto:
Eixample
Barrio:
La Dreta de Eixample
Código postal:
08009
Población:
Barcelona

El boletín

Suscríbete a nuestro boletín para estar informado de las novedades de Barcelona Metròpolis