Traductor de google :


Tots els sons són aquí, al nostre voltant, però si no parem l'orella sembla que no existeixin. El museu és un espai on podem descobrir el que no s'aprecia a primera vista. Proposem un matí en família per descobrir, amb el cos, d'on venen els sons que habiten el museu. Farem un recorregut sonor observant que hi ha sons que són lliures, com els que cauen de dalt a baix com una cascada, i d'altres també lliures però que fan espirals per l'aire i passen ràpid a cau d'orella. En canvi, hi ha sons que s'amaguen a casa seva i que canten concentrats. D'aquests, n'hi ha que viuen a la casa triangle –els sons aguts i melòdics–, d'altres a la casa quadrat –els sons estables i percudits– i d'altres a la casa cercle –els sons continus i infinits.

Una vegada recopilats tots els sons i sorolls, podrem crear la nostra partitura col·lectiva i cantar-la i ballar-la plegats. Si mirem pel voltant identificarem les formes geomètriques que habiten l'espai, i tot l'edifici del museu esdevindrà una gran partitura per ser ballada.

Taller a càrrec d'Ángela Peris, ballarina, coreògrafa i educadora. Amb la participació de Jorge Horno, artista plàstic, coreògraf i educador.

Adreçat a infants de 2 a 5 anys.

Horarios

Error del Plànol BCN
No se ha podido cargar Plànol BCN debido a la configuración errónea de los parámetros.

Museu d'Art Contemporani de Barcelona

Dirección:
Pl Àngels, 1
Districto:
Ciutat Vella
Barrio:
El Raval
Código postal:
08001
Población:
Barcelona

El boletín

Suscríbete a nuestro boletín para estar informado de las novedades de Barcelona Metròpolis