Mobile ID: Actualització dels sistemes d’identificació mòbil

Des de l’Ajuntament de Barcelona estem desenvolupant els sistemes de relació i tramitació amb la ciutadania pels canals digitals per fer-los més eficients i àgils.

En el marc d’aquesta evolució digital, hem començat l’agregació de serveis a l’app Barcelona a la butxaca, que anirà incorporant moltes funcionalitats en els propers mesos.

Descobreix “Barcelona a la butxaca”

T'informem que dins d’aquest pla de millores en els sistemes, el dia 31 de gener de 2021 deixarà de funcionar l'aplicació Mobile ID.

A l’oficina virtual de tràmits són vàlids tots els sistemes d'identificació I signatura considerats pel Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya (CAOC) i també els de l'Administració de l’Estat ( Cl@ave ).

D’acord amb el Reglament general de protecció de dades, les dades de registre de Mobile ID s’esborraran en el termini que preveu la llei. Si vols, però, mantenir-te’n informat/ada, posem a la teva disposició un nou canal de comunicació a través del qual t’avisarem puntualment de tots els serveis que s’aniran agregant a “Barcelona a la butxaca” i tots els temes relacionats amb els tràmits que fins ara fèieu a través de Mobile ID.

Subscriu-te a “Barcelona a la Butxaca

També podeu consultar altres butlletins informatius vinculats a la ciutat i subscriure-us-hi al formulari que trobareu aquí.

Pots consultar informació addicional sobre el tractament i la protecció de dades a http://www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades