Ja podeu consultar les propostes del darrer taller de la Superilla Sants i Hostafrancs

13/02/2015 - 09:24

ja està disponible la informació generada en el segon taller de participació de la superilla Sants-Hostafrancs

Una superilla és una unitat urbana més gran que una illa de cases però més petita que un barri, amb carrers pacificats. És per això que representen una oportunitat per repensar i regenerar Barcelona, posant en pràctica iniciatives que voldríem per tota la ciutat.

L’Ajuntament de Barcelona vol impulsar en quatre anys el programa de noves superilles pilot a diferents barris de Barcelona, amb vocació d’anar-se estenent per tota la ciutat. Les cinc zones pilot se situen al Poblenou, a la plaça de les Glòries, a l’Antiga i la Nova Esquerra de l’Eixample, a Hostafrancs i a la Maternitat i Sant Ramon.

El programa de superilles permetrà incidir en tots els objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. Per aquest motiu, tots els membres de la xarxa de signants són convidats a convertir-lo en un projecte emblemàtic on es plasmi l’acció coordinada conjunta dels integrants de la xarxa.

És per això que s’han anat convocant una sèrie de trobades amb veïns, representants dels districtes i de les diverses entitats dels territoris afectats per a construir aquestes illes de la forma més oberta i participativa possible.

Tal i com es va comprometre a la darrera trobada, ja estan bolcades les propostes que es van prioritzar pel petit grup i les valorades pel gran grup a la plataforma de coinnovació Repte superilles Sants i Hostafrancs amb l’objectiu de poder seguir comentant les propostes que es van prioritzar o altres que considereu d’interès.