A la platja, millor en transport públic, a peu o en bicicleta

10/07/2019 - 08:44

Mobilitat. Durant els mesos d’estiu, el transport públic de Barcelona es reforça per poder apropar els veïns i veïnes de la ciutat als més de quatre quilòmetres de platges

Durant els mesos d’estiu, el transport públic de Barcelona es reforça per poder apropar els veïns i veïnes de la ciutat als més de quatre quilòmetres de platges. Des de la platja de Sant Sebastià fins a la Zona de Banys del Fòrum, anar-hi en metro o bus és una opció excel·lent.

És temporada alta de platges a Barcelona, de manera que cada dia, i molt especialment el cap de setmana, l’afluència de persones al litoral barceloní és considerable. Per aquest motiu, es recomana als i les banyistes que s’atansin a la platja de manera sostenible i saludable: a peu, en bicicleta o en transport públic.

A l’entorn de la platja hi ha ancoratges per a bicicletes i també estacions del servei de Bicing per tal d’acostar-se al litoral pedalejant.

Tanmateix, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) reforça el transport públic per accedir aquesta zona durant tot aquest període.

Reforç del transport públic

Durant els mesos d’estiu, el transport públic de Barcelona es reforça per poder apropar als veïns i veïnes de la ciutat als més de quatre quilòmetres de platges. Des de la platja de Sant Sebastià fins a la Zona de Banys del Fòrum, anar-hi en metro o bus és una opció excel·lent:

Platja de Sant Sebastià i Platja de Sant Miquel
Són les dues platges que queden a tocar de l’Hotel W i s’hi pot anar en bus, amb les línies D20 –que es reforça el servei en caps de setmana– V15, V19, 47 i 59 o en metro baixant a l’estació Barceloneta L4.

Platja de la Barceloneta
A la platja més concorreguda de la ciutat s’hi pot arribar en bus, també amb les línies D20, V15, V19, 47 i 59 o bé en metro. Les estacions més properes són de les la L4 Ciutadella/Vila Olímpica i Barceloneta.

Platja de Somorrostro
Amb les línies D20, H16, V21, 47 i 59 es pot arribar a la platja de Somorrostro, on hi abunden bars, restaurants i discoteques. La parada més propera és Ciutadella/Vila Olímpica, de la L4.

Platja de Nova Icària
A l’altra banda de la platja de Somorrostro i el port olímpic hi ha la platja de Nova Icària, accessible tant amb bus –H16, V21, V34, V25, V27 i 59– com amb la L4 del metro –estacions Ciutadella/Vila Olímpica i Bogatell,

Platja del Bogatell
S’hi arriba fàcilment amb les línies de bus H16, V23, V25, V27 i 6 o baixant a les parades de la L4 del metro Llacuna o Poblenou.

Platja de la Mar Bella i Platja de la Nova Mar Bella
En bus s’hi pot anar amb les línies H16, V27, V29 i V31. La parada més propera a la Mar Bella és Poblenou, mentre que per anar a la platja de la Nova Mar Bella es recomana baixar a la parada de la L4 Selva de Mar.

Platja de Llevant i Zona Banys Fòrum
La primera és la platja més nova de la ciutat, accessible des de 2006, i la segona és la zona sense sorra del Fòrum habilitada per banyar-s’hi. A les dues s’hi pot anar amb les línies de bus H16, V29, V31 i 7, però per anar-hi en metro és millor baixar a Selva de Mar (L4) per anar a la Platja de Llevant i a la del Maresme/Fòrum per anar a la Zona de Banys del Fòrum.

Més informació
Per a consultes, TMB té a disposició dels usuaris el compte d’informació i atenció a Twitter (de dilluns a divendres feiners, de 7 hores a 20 hores).

Si vols informar-te d’altres actuacions previstes que puguin afectar el servei de transport públic o bé vols accedir a recomanacions de transport, entra a la secció “Estat del servei”.