Acaba la pavimentació de la rambla Fabra i Puig per millorar-ne l’ús i l’estada per part dels vianants

18/07/2022 - 09:52

Aquesta intervenció, amb un pressupost de 843.642 euros, va ser votada en el marc dels pressupostos participatius.

Aquesta intervenció, amb un pressupost de 843.642 euros, va ser votada en el marc dels pressupostos participatius.

En aquests treballs s’ha canviat la pavimentació del passeig central de la rambla, entre els carrers Gran de Sant Andreu i Concepció Arenal, al Districte de Sant Andreu. La nova pavimentació ha estat concebuda per donar continuïtat i uniformitat, tot proporcionant una imatge conjunta de la rambla sobre el que s’asseu. S’hi ha posat un paviment d’asfalt llis, amb una franja de 4,40 metres d’amplada, al costat esquerre, per a la col·locació de les terrasses dels locals d’oci, i un paviment d’asfalt amb gravat de la superfície.

En l’obra, s’ha mantingut tot el mobiliari urbà existent, retirat, restaurat i recol·locat durant la intervenció, a excepció dels bancs i papereres, que s’han retirat definitivament i s’han substituït per altres de nous. Les pilones en forma de bola dels guals també s’han retirat definitivament. Pel que fa a l’afectació en l’arbrat, el projecte ha contemplat la protecció de 126 arbres i la reposició de tres exemplars.

Amb un pressupost total de  843.642,82 euros, aquesta intervenció va ser votada en el marc dels pressupostos participatius en rebre 1.083 vots, i dona continuïtat a la realitzada a la rambla de l’Onze de Setembre, des del carrer del Segre fins al carrer Gran de Sant Andreu. Tot plegat, permet facilitar l’ordenació de l’espai emprat per les terrasses dels establiments de restauració.