Afectacions a la circulació de busos per l'Obrim Carrers

15/10/2020 - 14:14

Mobilitat i transports. Els talls viaris de l'eix Sants-Creu Coberta i del carrer Gran de Gràcia ocasionaran desviaments els dissabtes i diumenges.

Els talls viaris seran tots els dissabtes i diumenges, de 9.00 a 21.00 hores. L'objectiu de la iniciativa és recuperar espai per a vianants i fomentar el comerç en aquests eixos.

Amb motiu de la represa del programa Obrim Carrers, a partir d’aquest cap de setmana, 17 i 18 d’octubre, hi haurà talls temporals de trànsit en dues vies principals de la ciutat (l’eix format per la carretera de Sants i el carrer de la Creu Coberta, i el carrer Gran de Gràcia) per on  circulen diverses línies de bus de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) que veuran alterat o limitat el seu recorregut.

El tall dels carrers de Sants i Creu Coberta, entre la plaça d’Espanya i el carrer d’Arizala,  afectarà el recorregut de les línies de bus D20, V5 i 52, que es desviaran per l’avinguda de Madrid, mentre que l’H10 quedarà limitada a la plaça de Joan Peiró. Les afectacions seran, els dissabtes i diumenge, aproximadament de 9.00 a 21.00 hores.

També els dissabtes i diumenges de 9.00 a 21.00 hores es prohibirà el pas del trànsit motoritzat a Gran de Gràcia, entre el carrer Nil Fabra i la plaça Nicolás Salmerón. El tall afectarà la circulació de les línies V17, 22 i 24, que es desviaran en sentit muntanya per la Via Augusta i l’avinguda Riera de Cassoles, mentre que la línia 114 tindrà temporalment l’origen i final a Gal·la Placídia.

Per a més informació, podeu consultar l’apartat corresponent al web de TMB.