Afectacions a la mobilitat a diversos carrers per obres a partir del 28 de gener

28/01/2022 - 13:49

Destaquen nous canvis de direcció a diversos carrers del Raval, afectacions a diversos carrers de la zona del 22@ o a Nou Barris per la pavimentació del carrer Bellprat.

Destaquen nous canvis de direcció a diversos carrers del Raval, afectacions a diversos carrers de la zona del 22@ o a Nou Barris per la pavimentació del carrer Bellprat.

Des del 28 de gener i fins al 15 de març, estarà ocupat per obres el lateral façana costat Llobregat del carrer de Cisquer, els dos laterals del carrer de Tortosa i la banda de muntanya del carrer de Riudoms. Es deixarà habilitat un pas de vianants i s’instal·laran plaques metàl·liques per permetre l’accés als habitatges. Es veuran afectades les terrasses de comerços i bars, que seran traslladades a zones fora de l’afectació.

El diumenge 30 de gener, de 8 a 22 hores, quedarà afectat el passeig de Santa Coloma a l’alçada del pas de les vies del tren, costat mar. Per treballs de reparació, quedaran tallats el carril bici, el carril Bus i els carrils de circulació en sentits Besòs i Llobregat. Per la resta de la calçada, inclosa la zona d’ampliació del costat muntanya, s’habilitaran un carril de circulació en sentit Besòs i un carril bici i un de circulació en sentit Llobregat. Les bicicletes del sentit Besòs quedaran inscrites al carril de circulació del sentit Besòs, o bé hauran de circular per la vorera baixats de la bicicleta.

Al districte de Gràcia, el 30 de gener, entre les 9 i les 12 hores, tall de circulació a la Travessera de Gràcia entre els carrers de Torrent de l’Olla i de Ciutat Real.

Del 31 de gener al 4 de febrer, afectacions al passeig de Sant Joan entre el carrer de Provença i la plaça Mossèn Jacint Verdaguer, al costat Llobregat. Quedarà habilitat només un carril de circulació en sentit descendent.

Del 31 de gener a l’11 de febrer, noves afectacions al carrer de Cristóbal de Moura. A partir del carrer de Josep Pla, l’accés de vehicles en sentit Llobregat queda limitat als veïns. Entre els carrers de l’Agricultura i del Treball, queda completament restringida la circulació en sentit Llobregat. Es deixa un únic carril de circulació, en sentit Besòs, costat mar, pel qual es retira l’aparcament del cordó de serveis de la banda mar. Les obres permetran construir un clavegueró al carrer.

Del 31 de gener a l’11 de febrer, afectacions a la cruïlla del carrer de Pardo amb el carrer de la Jota. El tram del carrer de la Jota entre el carrer d’Antoni Costa i el carrer de Pardo no tindrà sortida al carrer Pardo i serà únicament per l’entrada i sortida dels habitatges; al seu torn, tram del carrer Pardo entre el carrer de la Jota i el Passeig de Fabra i Puig serà d’entrada i sortida només pel passeig de Fabra i Puig.

Al districte de Nou Barris, des del 31 de gener i fins el 18 de febrer, els treballs de pavimentació al carrer de Bellprat obligaran a tallar-hi totalment la circulació entre el carrer de Sant Feliu de Codines i l’avinguda Escolapi Càncer. El trànsit es desviarà precisament per aquests carrers. Les obres afectaran a les línies 183 i 199 del Bus, de les quals queden anul·lades les parades 3060 (Bellprat – St Feliu de Codines) i 3061 (St Feliu de Codines – Castellfollit). S’habilitarà una parada provisional al final del carrer de Castellfollit.

Del 31 de gener al 21 de febrer, obres de canvi de sentit a diversos carrers a la zona del Raval central. Quedaran afectats els següents carrers: carrer d’Erasme de Janer, entre Riera Alta i Carme; carrer de Carme, entre Erasme de Janer i Maria Aurèlia Capmany; carrer de Riera Baixa, entre Carme i Hospital, i carrer de Sant Ramon, entre Marquès de Barberà i Nou de la Rambla.

De l’1 al 20 de febrer hi haurà afectacions al trànsit a l’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat. S’ocuparan per treballs d’obres el carril bus i part del carril adjacent, en sentit Llobregat, deixant dos carrils de circulació de doble sentit (Llobregat-Besòs). No afectarà cap línia de bus.