Afectacions a la mobilitat a la Via Augusta, entre Muntaner i Ganduxer, el cap de setmana

Per tasques de pavimentació del nou carril bici que s'està executant a la Via Augusta, durant el cap de setmana del 6 i 7 de maig, es produiran talls a la circulació de vehicles entre els carrers de Muntaner i Ganduxer.

..
03/05/2023 - 13:23 h

Per les obres del carril bici, es faran treballs de pavimentació a la Via Augusta entre els carrers de Muntaner i de Ganduxer que comportaran afectacions a la circulació de vehicles privats durant el cap de setmana. Es garantirà l’accés al veïnat i serveis, mentre durin els treballs però es recomana evitar circular per aquesta via durant aquests dies.

Concretament, dissabte 6 de maig es restringirà la circulació en aquest tram de la Via Augusta entre Muntaner i Ganduxer a un únic carril per sentit.

Diumenge 7 de maig la circulació estarà tallada entre les 8.00 i les 20.00 h en sentit plaça Molina. Els vehicles que hi circulin hauran de baixar pel carrer de Calvet. En tot moment es garantirà l’accés del veïnat als guals. En sentit passeig Bonanova hi haurà un únic carril de circulació.

Els itineraris de les línies de bus N8, V13 i 68 es veuran afectats de manera puntual.

També hi haurà afectacions concretes a les següents cruïlles:
– Al carrer Santaló es tallarà el sentit pujada a la cruïlla amb el carrer Rector Ubach, amb desviament del trànsit per aquest últim.
– Al carrer Amigó es tallarà el sentit pujada a la cruïlla amb el carrer de Reina Victoria, amb desviament del trànsit per aquest últim.
– Al carrer de Calvet es tallarà el sentit baixada a la mateixa cruïlla i es desviarà la circulació pel carrer Vallmajor.
– Al carrer Vallmajor es tallarà el sentit baixada a la cruïlla, continuació per Via Augusta amb desviament de circulació pel carrer de Calvet – Reina Victòria.
– Al carrer de Modolell es tallarà el sentit pujada a la cruïlla amb el carrer de Reina Victòria amb desviament per aquest últim.
– Al carrer de Ganduxer es talla el sentit pujada amb desviament de trànsit pel carrer Modolell i a la cruïlla amb la Via Augusta es talla el sentit pujada desviant el trànsit per Via Augusta – ronda General Mitre – carrer Vila Arrufat.
 
– Al carrer Modoell es tallarà el sentit pujada a la cruïlla amb la Via Augusta, amb desviament pel carrer de Ganduxer – Raset.
– Al carrer Vallmajor es talla el sentit baixada a la cruïlla amb el carrer Raset, amb desviació de la circulació per aquest últim.
– Al carrer Santaló es talla el sentit pujada a la cruïlla amb Rector Ubach, amb desviament per aquest últim.