Afectacions a la mobilitat per les obres dels eixos verds de l'Eixample

18/11/2022 - 11:27

Urbanisme. Durant les properes setmanes hi haurà diverses afectacions que implicaran modificacions puntuals en la mobilitat d’aquest àmbit de l’Eixample.

Durant les properes setmanes hi haurà diverses afectacions que implicaran modificacions puntuals en la mobilitat d’aquest àmbit de l’Eixample.

Cap de setmana del 19 i 20 de novembre

Dissabte 19 de novembre es veurà afectat l’encreuament de Passeig de Gràcia amb carrer de Consell de Cent. Hi haurà talls de carrils però sempre deixant dos carrils de circulació en sentit ascendent i un carril en sentit descendent al costat Besòs.

Diumenge 20 de novembre, hi haurà talls als següents encreuaments: al carrer Aragó amb Rocafort; al carrer del Compte Urgell i al carrer de Muntaner amb Consell de Cent; al carrer de València, tant a l’encreuament amb el carrer de Rocafort com amb el del carrer Girona, i també al carrer Mallorca amb Girona. Es deixarà habilitat en tot moment un carril de circulació. A l’encreuament de Passeig de Gràcia amb Consell de Cent hi haurà habilitat un carril per sentit. No hi haurà afectacions el carril bici dels carrers Aragó, Compte Urgell i València.

Setmana del 21 de novembre

Els dies 23 i 24 de novembre, hi haurà talls de circulació però sempre deixant habilitat un carril de circulació als encreuaments entre el carrer de Vilamarí i Bailèn amb Consell de Cent, així com Diputació amb Girona. No es permetrà l’aparcament a cap dels trams afectats, tot i que es mantindrà el carril bici al carrer de Vilamarí i Bailèn.

A més, a l’encreuament de Rambla de Catalunya amb el carrer de Consell de Cent, es realitzarà tall total de la calçada entre el carrer de Consell de Cent i Diputació, deixant-lo en atzucac amb accés i sortida des del carrer de Diputació. Els talls es faran al costat Besòs dimecres 23 i al costat Llobregat dijous 24. No es permetrà l’aparcament en tot el cordó de serveis del tram convertit en atzucac.

Dissabte 26 de novembre es veuran afectats els següents encreuaments: entre els carrers d’Entença, Aribau i Balmes amb Consell de Cent, on es deixaran habilitats dos carrils de circulació; els carrers de Viladomat, Calàbria, Villarroel i Casanovas amb Consell de Cent, que tindran només un carril de circulació. A més, es mantindrà el carril bici al carrer Calàbria, i no es permetrà l’aparcament als trams afectats als carrers de Viladomat, Calàbria, Villarroel o Casanovas.

Setmana del 28 de novembre

Dimarts 29 de novembre les afectacions arribaran als encreuaments del carrer del Bruc amb Consell de Cent i Diputació amb Rocafort, on es deixarà habilitat un carril de circulació, a més del carril bici. També hi haurà afectacions a l’encreuament del carrer de Viladomat amb Consell de Cent, on hi haurà dos carrils disponibles per a vehicles. En cap dels trams afectats es permetrà l’aparcament.

Dimecres 30 de novembre als encreuaments entre els carrers de Villarroel, Bruc i Casanovas amb Consell de Cent, es podrà circular per dos carrils, tot i que no es permetrà l’aparcament a aquelles zones. Entre el carrer de Diputació i Rocafort només hi haurà habilitat un carril per a vehicles i el carril bici. Tampoc es podrà aparcar al tram afectat entre els dos carrers.

Dijous 1 i divendres 2 de desembre, a l’encreuament entre el carrer Diputació amb Compte Borrell, es deixarà habilitat un carril de circulació per a vehicles i un carril bici. Per una altra banda, dissabte 3 de desembre es veurà afectat l’encreuament entre el carrer de Calàbria amb Consell de Cent, on es deixarà habilitat tant un carril de circulació per a vehicles com el carril bici. No es podrà estacionar als cordons de serveis durant els tres dies.

Diumenge 4 de desembre hi haurà múltiples afectacions a diferents punts de l’Eixample degut a les obres. Hi haurà un únic carril de circulació als encreuaments entre els carrers d’Aragó amb Rocafort, i del Compte Urgell, Aribau, Balmes, Pau Claris i Roger de Llúria amb Consell de Cent. Així com al carrer de València amb Rocafort i amb Girona. Entre el carrer de Mallorca amb Girona i el de Muntaner amb Consell de Cent es deixaran fins a dos carrils per circular.

A més, es mantindran els carrils bici dels encreuaments d’Aragó, Compte Urgell, Pau Claris, Roger de Llúria i València.

L’últim dia d’afectacions serà el dimarts 6 de desembre, quan hi haurà afectacions als encreuaments entre el carrer de Pau Claris i Roger de Llúria amb Consell de Cent deixant un carril per a vehicles i el carril bici.