Afectacions al servei de tramvia diumenge 11 d'abril

08/04/2021 - 11:51

Afectacions mobilitat. Entre les 8.00 i les 15.00 h del dia 11 d'abril es limita la circulació en un tram per tasques de manteniment de l'arbrat.

El proper 11 d'abril, el tram entre les parades de Besòs i Sant Joan Baptista de les línies T5 i T6 del Trambesòs quedarà sense servei durant el matí a causa de tasques de manteniment de l'arbrat. Hi ha alternatives de transport per enllaçar amb les parades afectades.

El proper 11 d’abril les línies T5 i T6 del Trambesòs quedaran afectades a causa de treballs de manteniment de l’arbrat que l’Ajuntament de Barcelona ha programat a la carretera de Mataró. Les intervencions afectaran el tram entre les parades de Besòs i Sant Joan Baptista i consistiran principalment en poda de branques seques, en mal estat o amb configuracions que suposin risc de trencament; poda de branques que puguin interferir amb la catenària i retirada de nius de cotorres amb perill de caiguda.

Per dur a terme aquestes actuacions amb les màximes garanties de seguretat, els treballs es realitzaran en horari diürn  i amb l’objectiu d’assegurar unes condicions d’accessibilitat, minimitzant les afectacions de mobilitat de les persones.

Per aquest motiu, el diumenge 11 d’abril, entre les 8.00 i les 15.00 hores, no hi haurà servei entre les parades de Besòs i Sant Joan Baptista de les línies T5 i T6. No obstant, es mantindrà la circulació de les dues línies entre Glòries i Besòs i, entre Sant Joan Baptista i Gorg de la línia T5.

Per realitzar el tram entre Besòs i Sant Joan Baptista hi ha l’alternativa de transport de la línia d’autobús H14. I per anar de Glòries fins a Gorg el més ràpid és una combinació de les línies L1 i L2 de metro, mentre de Glòries a Sant Joan Baptista, una bona alternativa és agafar el bus número 7 i després fer transbord per agafar l’H14.