Barcelona celebra el Dia Mundial del Facility Management amb una jornada a la Casa de l’Aigua

18/05/2022 - 14:01

Actius i serveis. El ‘facility management’ és l’activitat de gestió dels actius i serveis i, com a tal, essencial per al bon funcionament de les ciutats.

El ‘facility management’ és l’activitat de gestió dels actius i serveis i, com a tal, essencial per al bon funcionament de les ciutats: és imprescindible administrar correctament les infraestructures al servei de tothom per a tenir una experiència ciutadana satisfactòria.

En el marc del Dia Mundial del Facility Management, el proper 27 de maig, la Casa de l’Aigua de la Trinitat Nova acull una jornada en la qual l’Ajuntament presentarà la seva experiència gestionant les seves infraestructures subterrànies, com la telefonia, l’electricitat i el gas.

L’acte es durà a terme de 10:30 a 13:30 hores i hi intervindran representants de l’Ajuntament de Barcelona i de l’Associació Catalana de Facility Management (ACFM), així com representants d’empreses de subministraments de telefonia, electricitat i gas.

Les persones interessades poden obtenir més informació al web d’ACFM o bé inscriure’s directament a través del formulari corresponent.