Canvis en la mobilitat dels vianants de la parada Tramvia-Glòries a l'avinguda Meridiana

Per les obres de connexió del tramvia a l'entorn de la plaça de les Glòries, es tallarà el pas de vianants del costat muntanya, de la parada del Tramvia-Glòries a l'avinguda Meridiana. Caldrà creuar pel pas de vianants de l'avinguda Meridiana amb el carrer Àlaba. Està prohibit creuar les vies.

..
09/05/2023 - 13:17 h

El pas de vianants de l’avinguda Meridiana al costat muntanya, que connecta amb la parada del tramvia de Glòries (T4, T5 i T6) estarà tallat des del proper dilluns 15 de maig fins a finals d’agost, per les obres de construcció d’un nou tram de la xarxa tramviària a l’entorn.

Es tracta d’unes actuacions per a fer el muntatge de les noves vies del tramvia, a la cruïlla de l’avinguda Meridiana amb la plaça de les Glòries, davant del Mercat dels Encants, que implicaran el tancament de la sortida per un dels extrems de l’andana i comportaran que les persones usuàries d’aquesta parada de tram hagin de creuar pel pas de vianants de l’avinguda Meridiana amb el carrer d’Àlaba.

A les persones que vulguin accedir a la parada des de la plaça també se les informarà del tall d’aquest pas de vianants i les alternatives per tal d’arribar-hi, com és el pas del Museu del Disseny (Diagonal-Fòrum) o el Mercat dels Encants (Gran Via – Fort Pienc), en funció de la seva ubicació.

Queda prohibit creuar per les vies.