Debat al voltant de les ciutats del futur

22/10/2014 - 13:05

Eficiència. El II Congrés d'Enginyeria Municipal debat les últimes tendències per millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

Els tècnics que treballen en l’àmbit local debatran en el II Congrés d’Enginyeria Municipal les últimes tendències per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i cobrir les seves necessitats, des del punt de vista de la sostenibilitat i l’eficiència.

Les Drassanes Reials de Barcelona seran la seu del II Congrés d’Enginyeria Municipal el 27 i 28 d’octubre. Es tracta d’un congrés que gira al voltant de cinc temes: ciutat sostenible, mobilitat i transport urbà, serveis a la ciutat, resiliència urbana i les noves eines per a l’enginyeria municipal. Enginyers dedicats al món local intercanviaran coneixement i experiències en aquestes jornades per aconseguir millorar la gestió urbana des del punt de vista de l’enginyeria.

Les taules rodones tractaran qüestions prioritàries per a les ciutats: contaminació acústica, qualitat de l’aire, gestió de residus o transport. La primera edició del congrés, organitzat pel Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya, es va fer el 2012 i va comptar amb la participació de més de 200 tècnics municipals.