Talls de trànsit a Montjuïc per obres de pavimentació

04/12/2018 - 18:10

Obres. Dilluns 10 i dimarts 11 de desembre es talla la circulació al passeig del Migdia. La nit de dilluns a dimarts, al túnel de Miramar.

Aquests dies es duen a terme diverses obres de renovació del paviment a la muntanya de Montjuïc. Dilluns 10 i dimarts 11 de desembre es talla la circulació al passeig del Migdia. La nit de dilluns a dimarts, al túnel de Miramar.

Pel que fa al passeig del Migdia, els treballs previs van començar fa gairebé un mes en el tram que va des del zebrejat de la cruïlla del pg. Olímpic fins aproximadament el camí d’accés al Mirador del Migdia. Dilluns, 10 de desembre, es durà a terme el fresat de cinc centímetres de la capa de rodadura. El passeig estarà tot el dia tallat al trànsit, però a la nit quedarà obert i degudament senyalitzat. Dimarts, 11 de desembre, es tornarà a tallar per posar-hi l’asfalt nou. El desviament de la circulació durant el fresat i l’aglomerat serà per pg. del Migdia – Can Valero, mantenint l’accés al cementiri mitjançant senyalista.

En relació a la pavimentació del túnel de Miramar, el tall afectarà ambdós sentits de circulació i durarà de les 21.30 h de dilluns fins a les 6.30 h del matí de l’11 de desembre, quan acabin les tasques de pavimentació i senyalització de la instal·lació. Pel que fa als desviaments causats per aquesta segona obra, els vehicles en direcció al passeig de Miramar es desviaran a la plaça de Carlos Ibáñez. En sentit ascendent, es realitzarà un tall complet desviant-se els vehicles a l’inici de la carretera de Miramar.