La T-mobilitat incorpora la T-casual

24/05/2022 - 15:49

Transport públic. La T-mobilitat, el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona, incorpora la T-casual d’1 zona.

La T-mobilitat, incorpora la T-casual d’1 zona, el títol més demandat del sistema tarifari integrat, amb el qual ja es podrà viatjar entre els 36 municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona amb targeta recarregable o mòbil.

A més del títol unipersonal de 10 viatges, el nou sistema també afegeix aquests dies la T-familiar, un títol multipersonal de 8 viatges en 30 dies, també per a la zona de tarifa metropolitana.

Els dos títols se sumen a la T-usual i la T-jove d’1 zona, que ja estan disponibles, també en les seves versions bonificades per a famílies monoparentals i nombroses.

Amb la incorporació de la T-casual els títols més usats de la xarxa ja estan disponibles en la zona de tarifa metropolitana, és a dir, entre els 36 municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona.

La T-mobilitat està disponible per a mòbils Android amb NFC i a través de la targeta recarregable. Les persones que no són usuàries del nou sistema s’hi poden incorporar a través d’Internet, als webs de T-mobilitat, de TMB i de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, o als punts d’atenció amb cita prèvia.

Font: ATM