La volta a Europa en bicicleta solar

28/07/2021 - 16:08

Bicicleta. La Representació de la Comissió Europea a Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i The Sun Trip organitzen un acte el dilluns 2 d’agost al matí a Barcelona per rebre l’expedició de The Sun Trip.

La Representació de la Comissió Europea a Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i The Sun Trip organitzen un acte el dilluns 2 d’agost al matí a Barcelona per rebre l’expedició de The Sun Trip.

Barcelona és una de les parades del viatge que han emprès 36 persones amb bicicletes equipades amb plaques solars, amb què recorreran 10.000 quilòmetres arreu d’Europa. Els participants, que van començar l’aventura el 16 de juny a Brussel·les, creuaran fins a 28 països europeus. Pots seguir la ubicació dels participants aquí.

Aprofitant l’arribada a la ciutat dels participants, la Representació de la Comissió Europea, l’Ajuntament de Barcelona i The Sun Trip han organitzat una jornada, el proper dilluns 2 d’agost, per presentar la iniciativa i debatre sobre el futur de la mobilitat a Barcelona i Europa.

La jornada començarà a les 10:00 amb unes paraules de benvinguda de Manuel Szapiro, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona; Sílvia Casorrán, adjunta a l’arquitecte en cap de l’Ajuntament de Barcelona; i Florian Bailly, fundador de The Sun Trip. A continuació, els responsables de la iniciativa presentaran els detalls de la prova. Finalment, els participants de The Sun Trip explicaran la seva experiència i debatran amb el públic el futur de la mobilitat sostenible a Europa.

L’aforament és limitat. Per assistir a l’acte presencialment:

  • És imprescindible registrar-se mitjançant aquest formulari.
  • Els assistents que requereixin interpretació hauran de descarregar-se als seus dispositius mòbils l’aplicació Globenti (AppStore / Google Play). Es recomana portar auriculars per poder escoltar la interpretació.

Per a seguir l’esdeveniment telemàticament:

Més informació