L’àrea verda de Sant Martí s’amplia amb 287 noves places preferents

12/10/2014 - 13:20

Mobilitat. L’ampliació es farà efectiva a partir del proper dilluns 13 d’octubre

L’ampliació es farà efectiva a partir del proper dilluns 13 d’octubre

L’ampliació de l’àrea afegeix a la zona verda els carrers Gran Via de les Corts Catalanes (Bilbao – Selva de Mar) costat mar, Carrer de Perú (Fluvià – Selva de Mar), Passatge Tèxtil (Espronceda – Bac de Roda), Carrer de Marina (Almogàvers-Llull) i  Carrer Pallars i Carrer Pujades (Marina – Joan d’Àustria).

El calendari d’implementació d’aquesta nova zona d’estacionament preferent per a veïns va començar al setembre amb les tasques de senyalització i avís per poder iniciar els treballs de pintura de les places en superfície. A continuació, es va col•locar també la senyalització vertical. Durant la primera setmana d’octubre es van col•locar els nous parquímetres, i els residents han rebut les targetes que els acrediten perquè el dia 13 d’octubre ja puguin utilitzar la nova àrea.

Aquesta àrea verda funciona amb el mateix règim d’horaris i de pagament que la resta de la ciutat: de dilluns a divendres entre les 08:00 hores i les 20:00 hores serà horari de pagament, els vehicles dels no residents que estacionin en aquest horari només ho podran fer un màxim de 2 hores seguides, pagant la corresponent taxa, de les 20:00 hores a les 08:00 hores l’àrea verda l’estacionament serà lliure així com el seu pagament i els residents rebran la tarja de resident indispensable per obtenir els tiquets de control.