Lliurats els premis Bicimpuls 2021

27/01/2022 - 08:14

Promoció. L'acte, celebrat a la sala de la biblioteca Bonnmaison, premia iniciatives on la bicicleta n'és la protagonista per quart any consecutiu.

Els premis Bicimpuls van nèixer al 2018 amb la finalitat de promoure i donar visibilitat a les diverses iniciatives que es desenvolupen a l’àrea metropolitana de Barcelona per promoure l’ús de la bicicleta com a mode de transport quotidià i com a eina de transformació social.

Aquest 2021, convocats per Movement, els premis arriben a la seva quarta edició.

Aquestes són les categories convocades i les propostes guanyadores:

Foment de la bicicleta per a la mobilitat quotidiana

Moviment global biciBÚS (Camí amic) dins de les Iniciatives que promouen la bicicleta com a mitjà de transport urbà quotidià i segur.

Seguiu l’activitat del #biciBUS a Twitter

Ús de la bicicleta com a eina per generar activitat econòmica

Las Mercedes Barcelona SCCL una Iniciativa d’emprenedoria que utilitzen la bicicleta com a eina per generar activitat econòmica i llocs de treball.

Sabreu qui són i que fan al seu perfil d’Instagram

Ús de la bicicleta com a eina d’inclusió social

Taller de bicicletes inclusiu (Associació Esclat) dins de les Iniciatives que utilitzen la bicicleta com a eina per afavorir la inclusió social.

Si voleu saber que fan aquí teniu el seu web

Foment de l’ús de la bicicleta mitjançant l’organització i/o la participació en esdeveniments culturals

Els fotògrafs Calvox & Periche  per documentar en bicicleta els esdeveniments o projectes culturals i/o per fomentar la cultura de la mobilitat ciclista.

En aquest enllaç els seus àlbums a Flickr

Projecte d’innovació o d’investigació relacionat amb la bicicleta

Projecte Aprendre a volar: Impactes de la formació ciclista per a persones adultes de Biciclot SCCL que aporta nous coneixements o noves eines tecnològiques per afavorir la mobilitat ciclista a les ciutats.

Troba’l al seu blog