L'Obrim Carrers es torna a posar en marxa

01/09/2021 - 12:03

Obrim Carrers. L'Obrim Carrers enceta una nova edició convertint el carrer Gran de Gràcia i l'eix Creu Coberta - carrer de Sants en un espai per al passeig i el gaudi de la ciutadania.

El carrer Gran de Gràcia i l'eix Creu Coberta - carrer de Sants tornarà a ser, a partir d'aquest cap de setmana, un espai per passejar, jugar, comprar al comerç de proximitat amb més comoditat o, simplement, gaudir dels carrers sense trànsit. El 4 i 5 de setembre es reprèn l'Obrim Carrers, la iniciativa de l'Ajuntament que obre els carrers a la ciutadania, restringint el trànsit durant unes hores cada dissabte i diumenge.

L’Obrim Carrers, que es va posar en marxa just abans de l’inici de la pandèmia i que s’ha anat adaptant a les necessitats del veïnat, es posa en marxa de nou a partir d’aquest proper cap de setmana. Cada dissabte i diumenge, aquests carrers es transformen en espais amb preferència per als vianants, la qual cosa els converteix en grans zones de passeig i lleure.

Com a novetat, aquesta temporada se’n modifica l’horari, que ara serà de 10.00 a 21.00 hores. Aquesta adaptació respon a la voluntat d’adaptar-se a l’ús que en feia la ciutadania, i també de les necessitats del comerç local.

Quins són els carrers oberts?

  • Eix Creu Coberta – carrer de Sants (entre la plaça d’Espanya i el carrer d’Arizala): cada dissabte i diumenge de 10.00 a 21.00 hores.
  • Gran de Gràcia (entre el carrer de Nil Fabra i la plaça de Nicolás Salmerón): tots els dissabtes i diumenges de 10.00 a 21.00 hores. Aquest tall es complementa, a més, amb el que el Districte de Gràcia fa habitualment cada dissabte, també de 10.00 a 21.00 h, a la travessera de Gràcia, entre els carrers de Gran de Gràcia i del Torrent de l’Olla.

Cal recordar que en aquests punts es garanteix el pas dels serveis municipals, els vehicles d’emergència i els vehicles de persones amb mobilitat reduïda i es permet l’accés als aparcaments de la zona.

Més informació al web de la iniciativa: Obrim Carrers

Més informació