Millores a la línia 86 de bus d’Authosa

12/09/2014 - 09:37

S’incorpora un nou autobús a la línia per reforçar l’accés al Carmel

El proper 15 de setembre s’incorpora un nou autobús a la línia 86 d’Authosa.

Per tal de millorar la freqüència de pas de la línia i el servei al barri del Carmel, s’ha incrementat en una unitat, el nombre d’autobusos ja existents.

És important saber que aquest nou bus farà només el recorregut entre la Rambla de Carmel i el carrer Calderón de la Barca, com s’ha dit, per reforçar l’accés a la zona del Carmel, en les franges horàries d’activitat comercial al barri. En aquest sentit l’horari d’aquesta nova unitat serà des de les 10 del matí, fins a les 2 de la tarda i de quarts de 5 de la tarda i fins a quarta de 9 del vespre, amb freqüències de pas de cada 15 minuts.

Aquest nou bus, amplia la resta d’unitats que ja fan el recorregut de l’autobús, entre el carrer Tajo/Baixada del Mercat i la cruïlla del carrer Calderón de la Barca i la carretera del Carmel. Recordem que les altres unitats ja existents del bus 86 seguiran fent tot el seu recorregut i horari habitual, des de les 6 i escaig del matí i fins entrades les 9 del vespre, amb horaris de pas normals de 15 minuts.