Nova línia elèctrica al passeig de l'Exposició i al de Miramar

Entre els mesos de setembre i novembre, en dos trams, l'obertura d'una rasa obliga a anul·lar les dues fileres d'aparcament i serveis per deixar-hi un carril de circulació per sentit. Els treballs es duran a terme en horari habitual de 8 a 18 h.

..
14/09/2023 - 14:06 h - Urbanisme i infraestructures Mupert / Sants-Montjuïc

Passeig de Miramar, entre el carrer Nou de la Rambla i el de la Font Trobada: de dijous 21 de setembre fins al divendres 20 d’octubre. Obertura de la rasa per la banda Paral·lel, ocupant el cordó de serveis i part del carril de circulació en sentit descendent. Per deixar-hi un carril de circulació per sentit, s’anul·la l’altre cordó de serveis, el de la banda Montjuïc.

Passeig de l’Exposició, entre el carrer de Blasco de Garay i el del Poeta Cabanyes: de dimecres 18 d’octubre a divendres 17 de novembre. Obertura de la rasa per la banda Paral·lel, ocupant el cordó de serveis i part del carril de circulació en sentit Llobregat. Per deixar-hi un carril de circulació per sentit, s’anul·la l’altre cordó de serveis, el de la banda Montjuïc. En jornades laborables a determinar, la rasa creuarà i obligarà a tallar els carrers de Tapioles, Margarit (amb Anníbal) i Blasco de Garay. S’habilitarà en atzucac el tram del carrer de Blasco de Garay entre el d’Anníbal i el passeig de l’Exposició.

Notícies relacionades