En marxa la reforma de l’estació d’autobusos de Barcelona-Sants

14/02/2015 - 10:15

Obres. Els treballs serviran per renovar l’espai i crear zones d'espera per als usuaris.

El Districte de Sants-Montjuïc ha impulsat un acord amb l’empresa que gestiona el servei d’autobusos per tal de reformar les instal·lacions i l’entorn d’aquesta estació. L’Ajuntament assumeix les intervencions de millora a la via pública i parts de la reforma de les instal·lacions; mentre que la concessionària del servei, Estació d’Autobusos de Sants SL, es fa responsable de la millora dels espais d’atenció als clients.

En marxa la remodelació de l’estació d’autobusos de Barcelona-Sants, en concret a la zona que compren el carrer Viriat, en el tram entre els carrers Comtes de Bell-lloc i d’Enric Bargés. Es preveu que els treballs estiguin enllestits i operatius durant la propera primavera. La finalitat és dignificar i renovar l’estació; a més de contribuir a la millora de l’entorn.

En base l’acord arribat, el consistori intervé en la remodelació del paviment, les andanes, les voreres i la il·luminació, entre altres; mentre que la gestora del servei assumeix la instal·lació d’un mòdul prefabricat en on s’ubicaran les sales d’espera i els espais d’atenció als clients.

Els treballs reordenaran l’espai destinat a l’estacionament dels autobusos, renovant-ho i eliminant tres dels punts d’estacionament d’entre la desena que hi ha actualment a les andanes, per fer espai per a les noves instal·lacions. El consistori també té previst canviar el mobiliari urbà a l’exterior a la zona d’andanes, com ara els bancs. Aquestes intervencions suposaran una despesa d’uns 200.000 euros.