Renovació de l'enllumenat del carrer del Polvorí

13/03/2019 - 18:24

Montjuïc. Durant tres mesos se substituirà l'enllumenat públic del carrer del Polvorí, en dues fases, des del carrer del Segura fins a l'avinguda de Ferrer i Guàrdia.

Del 18 de març al 18 de juny, hi haurà obres a les voreres del carrer del Polvorí, a Montjuïc. Se substitueix l'enllumenat públic actual per un de tipus led, a més d'adequar-ne el quadre de comandament reparant-hi petits desperfectes. El 24 d'abril, les rases baixaran a la calçada del carrer del Polvorí per creuar-lo, just abans de l'encreuament amb Segura. Però aquest encreuament es farà per meitats, o sigui que en cap moment es tallarà la circulació.

Aquests treballs es desenvoluparan en dues fases, abans i després del 24 d’abril:

• Del 18 de març al 23 d’abril estarà ocupada la vorera del costat INEFC. Els i les vianants passaran pel carril de serveis, que estarà protegit amb tanques de tipus New Jersey.

• Del 25 d’abril al 18 de juny estarà ocupada per les obres la vorera de l‘Estadi Municipal d’Atletisme Joan Serrahima. Els i les vianants passaran pel carril de serveis, que estarà protegit amb tanques de tipus New Jersey. Es mantindrà operativa en tot moment la parada del bus 13 de TMB.