Reobert el túnel de la ronda del Mig en sentit ascendent

08/09/2020 - 09:56

Mobilitat. La matinada d'aquest dimarts ha quedat enllestida la reparació que s'ha hagut de fer al sostre del túnel després del despreniment del diumenge 30 d'agost.

La ronda del Mig ha estat més d'una setmana tallada en sentit ascendent des de la plaça d'Ildefons Cerdà fins al carrer de Sants. El motiu, la reparació del sostre i les instal·lacions que es van desprendre diumenge 30 d'agost en un punt determinat d'aquest túnel, a l'altura del carrer de Canalejas. Un cop finalitzats els treballs, el túnel s'ha reobert aquest dimarts de matinada.

Diumenge 30 d’agost, al matí, es van desprendre algunes lloses i revestiments del sostre sobre el voral de la ronda del Mig. L’incident es va produir en un punt del túnel, sota el carrer de Canalejas, que creuen diverses canonades per sobre. La instal·lació d’uns nous perfils per sostenir aquestes canonades i garantir la seguretat del túnel no s’ha pogut completar fins a la nit d’aquest dilluns.

Mentrestant, el túnel romania tallat a la circulació des de l’inici, a la plaça d’Ildefons Cerdà. També estava tancat l’accés des del carrer de la Constitució. Per tornar-se a incorporar a la ronda del Mig, els vehicles havien d’arribar fins a l’entrada del carrer de Sants a través d’un itinerari alternatiu pel lateral de la rambla de Badal i els carrers de la Constitució, Olzinelles i Sants. Aquest dimarts la circulació ha quedat normalitzada dins del túnel i aquests carrers de Sants i la Bordeta han recuperat el volum de trànsit habitual.