Segon taller de participació del programa de superilles de Sants i Hostafrancs

08/01/2015 - 15:20

El dilluns 19 de gener de 18 a 20.30 hores al Centre Cívic Casinet d’Hostafrancs

El proper dilluns 19 de gener de 18 a 20.30 hores se celebrarà al Centre Cívic Casinet d’Hostafrancs (c. Rector Triadó, 53) el segon Taller de Participació del programa de superilles pilot Sants i Hostafrancs.

L’àmbit de les superilles proposades està delimitat pels carrers de Sants, de la Creu Coberta, pl. Espanya, c. de Tarragona i Pg. de Sant Antoni. El programa de superilles pilot convida a participar i col·laborar per re-pensar, re-fer i re-generar el nostre entorn més immediat. La finalitat és reduir la petjada ecològica del territori i millorar la qualitat de vida de les persones.

L’objectiu de la trobada és seguir compartint quines accions concretes s’haurien de realitzar per assolir el futur desitjable a les superilles de Sants i Hostafrancs, prioritzar-les i identificar els agents impulsors.

Es tracta de fer un procés al màxim de participatiu possible amb tots els agents que interveniu directa o indirectament en l’àmbit de la superilla: veïns i veïnes, entitats, associacions, equipaments, comerç, etc.

Tot just ara és quan iniciem el projecte i per tant volem comptar amb la vostra participació. Si us interessen temes com la inclusió i la cohesió social, l’espai públic, el verd urbà, la qualitat ambiental, la mobilitat, l’energia, l’aigua o els residus, segur que tindreu coses a dir.

L’entrada és totalment lliur però si us inscriviu a través del formulari ens ajudareu a poder preparar l’espai amb més precisió. Formulari d’inscripció

En cas de tenir qualsevol dubte o suggeriment podeu adreçar-vos a la tècnica de barri del districte de Sants-Montjuïc, Neus Tormo a ntormo@bcn.cat o a M. Antònia Fullana, tècnica de participació Hàbitat Urbà a procesparticipatiu@bcn.cat.